Verzekeringen

Uw verzekeringsportaal als particulier, (klein) zakelijk of MKB totaalklant.

Sommige verzekeringen staan in het Burgerlijk Wetboek en zijn wettelijk verplicht, andere zijn verplicht gesteld als bijproduct naast bijvoorbeeld een financiering. Er zijn noodzakelijke verzekeringen vanwege het grote financieel risico en er zijn verzekeringen die aan te raden zijn. Enkele verzekeringen overlappen elkaar waardoor u dubbel verzekerd bent en de verzekerde bedragen moeten op een juiste manier vastgesteld worden. Iedereen loopt ook risico's die financieel zelf te dragen zijn.

Van UW zekerheid maken wij ONZE zorg!

Dat is een zorg minder. Verzekeringen regelen laat u graag over aan een betrouwbare partner die u deze zorg uit handen neemt. U moet kunnen vertrouwen op een persoonlijk adviseur die voor u de beste oplossingen aandraagt tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

U kunt bij ons terecht voor al uw particuliere of bedrijfsmatige verzekeringen.  Wij nemen dan samen uw verzekeringsportefeuille door. Vervolgens analyseren wij of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw huidige situatie. Omdat we volledig onafhankelijk zijn, weet u zeker dat wij altijd de beste combinatie van premies en voorwaarden adviseren.

 

Om u vooraf te oriënteren kunt u gebruik maken van de Productwijzers van het Verbond van Verzekeraars.

Bekijk alle beschikbare productwijzers (VvV)

 

Beltz adviesgroep werkt o.a. samen met

2020  Beltz