Verzekeringen

Uw verzekeringsportaal als particulier, (klein) zakelijk of MKB totaalklant.

Sommige verzekeringen staan in het Burgerlijk Wetboek en zijn wettelijk verplicht, andere zijn verplicht gesteld als bijproduct naast bijvoorbeeld een financiering. Er zijn noodzakelijke verzekeringen vanwege het grote financieel risico en er zijn verzekeringen die aan te raden zijn. Enkele verzekeringen overlappen elkaar waardoor u dubbel verzekerd bent en de verzekerde bedragen moeten op een juiste manier vastgesteld worden. Iedereen loopt ook risico's die financieel zelf te dragen zijn.

Van Uw zekerheid maken wij ONZE zorg!

Dat is een zorg minder. Verzekeringen regelen laat u graag over aan een betrouwbare partner die u deze zorg uit handen neemt. U moet kunnen vertrouwen op een persoonlijk adviseur die voor u de beste oplossingen aandraagt tegen een zo gunstig mogelijk tarief.

U kunt bij ons terecht voor al uw particuliere of bedrijfsmatige verzekeringen.  Wij nemen dan samen uw verzekeringsportefeuille door. Vervolgens analyseren wij of uw verzekeringen nog aansluiten bij uw huidige situatie. Omdat we volledig onafhankelijk zijn, weet u zeker dat wij altijd de beste combinatie van premies en voorwaarden adviseren.

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? Is er sprake van een eigen risico? De antwoorden op deze vragen staan in de Verzekeringskaart.

Omdat Verzekeringskaarten juridisch niet dezelfde waarde hebben als polisvoorwaarden, zijn de kaarten uitsluitend informatief. U kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Met de Verzekeringskaart kunt u beoordelen of dit voor u de juiste verzekering is. Ook kunt u de Verzekeringskaarten vergelijken met elkaar voor een beter inzicht.

Meer over verzekeringskaarten vindt u op: Verzekeringskaarten (voorheen productwijzers) van het Verbond van Verzekeraars.

Om u vooraf te oriënteren over een verzekering kunt u gebruik maken van de website VANATOTZEKERHEID van het Verbond van Verzekeraars.

 

Beltz adviesgroep werkt o.a. samen met

2023  Beltz